Indskolings- og tysklærer

Vi søger en dedikeret og fagligt velfunderet lærer, som brænder for lærergerningen i al almindelig-hed og for dansk og tysk i særdeleshed. En lærer, der ser det som sin fornemmeste opgave, at gøre en forskel for eleverne. Dit skema vil bestå af dansk og N/T i en 2. klasse, samt tysk på 6.-9. årgang. Skemaet udgør i alt 25 lektioner om ugen. Vi kan evt. justere lidt på skemaet.

Hvis du er interesseret og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Kasper Nyholm på tlf. 31 23 35 67 eller viceskoleleder Lotte Hedelund Madsen på tlf. 23 60 82 23.

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. juni 2018 kl. 12.00.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

Administrativ medarbejder/skolesekretær 28 timer/uge

Vi ser gerne, at du…

• har en relevant kontoruddannelse og gerne vil sætte dig ind i nye opgaver
  • har erfaring fra en uddannelsesinstitution – og meget gerne en grundskole
  • er fleksibel og initiativrig og indstillet på stor variation i arbejdsopgaverne
  • trives med, at afbrydelser er en helt naturlig del af dit arbejde
  • sætter pris på humor i hverdagen og kan lide at arbejde med børn
  • er selvstændig, men samtidig god til at arbejde tæt sammen med andre

Opgaverne vil på den ene side være præget af faste administrative opgaver med klare deadlines, og på den anden side af børns og skoledages uforudsigelighed.
Du skal både arbejde på skolens pædagogiske læringscenter og på skolens kontor. Begge placeret tæt på hinanden på skolen. Arbejdstiden og opgaverne tilrettelægges i samarbejde med de to øvrige sekretærer, personalet i læringscentret og ledelsen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte skoleleder Kasper Nyholm på tlf. 46 31 41 49

Ansøgningsfristen er mandag den 25. juni 2018 kl. 12.00.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.