Ungdomsskolen er et alsidigt og interessevækkende fritidstilbud om undervisning og aktiviteter for unge. Undervisningen foregår typisk om eftermiddagen og om aftenen i lokaler på kommunens skoler.

Du kan gå Ungdomsskole hvis du går i 6. klasse eller derover, og er under 21 år.

Ungdomsskolens hjemmeside kan du læse mere om alle de undervisningstilbud der bliver tilbudt. Desuden bliver der uddelt en brochure med årets program på skoler og uddannelsessteder.

På Ungdomsskolen har du mulighed for:

• Undervisning i sprog, sprogrejser, aktivitetshold, kunst, friluftliv, sund mad, drama og musik, syning og design, lektiecafeer og mm.
  • Prøveforberedende undervisning i folkeskolens prøvefag: Dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk, fysik/kemi.
  • Undervisning til knallertkørekort, som kan erhverves, når du bliver 16 år.
  • Heltidsundervisning hvis du har brug for et særligt undervisningstilbud på 8.-9. klassetrin

Roskilde Ungdomsskole

Roskilde Ungdomsskole - Afdeling Midt