Kontakt til Psykolog

Inklusionscenterpsykolog Christine Rasmussen er tilknyttet Absalons Skole.

Christine træffes bedst på mail. Skriv til: [email protected]

Oplys venligst et telefonnummer, som Christine kan ringe tilbage til snarest muligt.

Du er også velkommen til at forsøge at træffe Christine på telefon 4631 4159 eller på mobil 2916 7128.

Roskilde Kommunes Inklusionscenter

Inklusionscentret skaber udviklingsmuligheder for mennesker. Det er en tværfaglig afdeling, der rådgiver og vejleder om børns og unges udvikling fra 0-18 år.

Vi arbejder med en tidlig og stærk koordineret indsats, der understøtter barnet/den unges trivsel og udviklingsmuligheder i dagtilbud og skole, så de kan forblive i fællesskabet.

I Inklusionscentret samarbejder vi med forældre og primære personer i barnets liv, for at skabe de bedste betingelser for barnet/den unges trivsel og udvikling.

Vi har fokus på inklusion, og på hvordan forældre, pædagoger og lærere kan understøtte børn og unges trivsel og udviklingsmuligheder i det daglige miljø.

Du kan finde flere oplysninger om kommunens inklusionscenter her: http://roskilde.dk/telefonbog/kontakt/inklusionscenter