Skolefodbold

Indskrivning

Skolens værdier

Efter storsejren i 1. runde på 7-0 over Bramsnæsvigskolen i årets skolefodboldturnering, stod den på formodet hårdere modstand i 2. runde. De dygtige fodboldpiger skulle møde Kirke Såby Skole, en skole som i 1. runde selv havde vundet en stor sejr på 8-0.
Der var dog ikke meget tvivl om udfaldet af kampen, da pigerne hurtigt kom foran 1-0. Efterfølgende kom målene på stribe og ved halvlegen stod der 5-0.
2. halvvleg bar præg af mange udskiftninger og at pigerne skulle køre sejren sikkert hjem. Derfor blev slutresultatet ligeledes 5-0. I næste runde venter Roskilde Private Realskole.

Skoleindskrivning

Vi holder Åbent Hus i vores SFO tirsdag d. 6. november kl. 18-19.

Samme dag kl. 19-21 er der informationsmøde for alle forældre til børn, der skal starte i skole i 2019/20. Informationsmødet afholdes i Aktivitetsrummet på 2. sal i SFO-bygningen.

Du kan læse meget mere om skoleindskrivningen her: http://roskilde.dk/borger-familie-og-boern/skole/skoleindskrivning

Skolens vision er beskrevet i dokumentet: Absalons Skole Vision og Mission.

Vores værdier er bygget op på fire områder:

• Venlighed og hjælpsomhed
  • Vi passer på vores skole
  • Tryghed og mod til at gå nye veje
  • Inddragelse og medbestemmelse

Du kan læse hele vores værdigrundlag og hvordan vi udmønter det her.