Live julebingo

GLÆDELIG JUL

Skolens værdier

Julebingo live på Youtube

Fredag d. 1.december blev der juleklippet og pyntet op i alle klasser.

Og så blev der sendt live TV fra julemandens bingo værksted til alle klasser. Det var strømmet ind med flotte præmier fra forældrene, så der var præmier til rækker og hele plader til alle årgange.

Tusind tak.

Onsdag d. 20. december holdt vi den traditionelle juleafslutning i Domkirken.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Og glæder os til torsdag d. 4. januar, hvor vi ses igen.

Skolens vision er beskrevet i dokumentet: Absalons Skole Vision og Mission.

Vores værdier er bygget op på fire områder:

• Venlighed og hjælpsomhed
  • Vi passer på vores skole
  • Tryghed og mod til at gå nye veje
  • Inddragelse og bestemmelse

Du kan læse hele vores værdigrundlag og hvordan vi udmønter det her.

December er fyldt med traditioner - også på Absalons Skole.

3. årgang gik Lucia-optog for hele skolen i Absalons Sal d. 13. december.

Salens nye lys-udstyr blev afprøvet fuldt ud til 7.årgangs flotte musical, som blev opført ved 4 forestillinger for skolens elever og 7. årgangs forældre.

I den mørke tid glæder vi os over lysene på vores nye legeplads, der hilser os velkommen om morgenen.

Læs Nyhedsbrevet her.

Mandag d. 21.august blev vores nye skolegård endelig indviet. Borgmesteren kom og klippede den røde snor over. Mange forældre og venner af skolen kiggede forbi i løbet af dagen, hvor de både kunne se den nye skolegård i funktion og vores flotte nye faglokaler.

Og så var der selvfølgelig is til alle eleverne.

Kanal Roskilde har produceret et indslag om indvielsen, om de nye faglokaler og om regnskovsmaleriet. Du kan se indslaget her .

Du kan se en tegning af det færdige projekt her.

Fra sidste skoleår har skolen været lektiefri. Og nu er der lavet en rapport over de erfaringer, vi har gjort i løbet af året. Det er både lærere, elever og forældre, der har deltaget i evalueringen af den lektiefri skole.

Eleverne er overvejende tilfredse med studietiden og deres udbytte. Blandt forældrene er der også udpræget støtte til princippet samtidig med, at mange mener, at hjemmearbejde bør være en del af skolegangen. Hos lærerne udtrykkes ønske om et mere nuanceret princip, således at der f.eks. kan gives større opgaver som hjemmearbejde i udskolingen.

Skolebestyrelsen vil nu arbejde med at revidere princippet om lektiefri skole. Du kan læse hele rapporten her.