Julehilsen

Skolens værdier

Julehilsen 2018

Kære forældre
Så er julen lige for døren, og vi tror rigtig mange glæder sig til at holde fri og slappe af med familie og venner. Som noget nyt har vi sat fokus på lyset midt i denne mørke tid. I løbet af ugen har elever fra udskolin-gen – lyskadetter – været rundt i indskolingen og på mellemtrinnet og fortælle om lys ud fra forskellige faglige perspektiver. Hver morgen har der været forskellige lysinstallationer; farvet lys på bygningerne, lys i hækkene, laserlys i skolegården.

Det hele kulminerede, da alle børn og voksne mødtes til en fælles seance torsdag morgen med stearinlys og musik i skolegården. Det var en fin start på en ny tradition ”Lysfestival”.

Du kan læse resten af Skoleledelsens julehilsen her.

Skoleindskrivning

Vi holder Åbent Hus i vores SFO tirsdag d. 6. november kl. 18-19.

Samme dag kl. 19-21 er der informationsmøde for alle forældre til børn, der skal starte i skole i 2019/20. Informationsmødet afholdes i Aktivitetsrummet på 2. sal i SFO-bygningen.

Du kan læse meget mere om skoleindskrivningen her: http://roskilde.dk/borger-familie-og-boern/skole/skoleindskrivning

Skolens vision er beskrevet i dokumentet: Absalons Skole Vision og Mission.

Vores værdier er bygget op på fire områder:

• Venlighed og hjælpsomhed
  • Vi passer på vores skole
  • Tryghed og mod til at gå nye veje
  • Inddragelse og medbestemmelse

Du kan læse hele vores værdigrundlag og hvordan vi udmønter det her.