Skolens Venner

Vores vision er denne:

Elever, der forlader Absalons Skole, skal være kendetegnet ved at være fagligt og socialt vidende og kompetente, nysgerrige, livsglade og optaget af at tage hånd om egen udvikling og andres velbefindende.

Du kan læse resten af vores Værdigrundlag her.

Skolen deltager i en række projekter og samrbejder med flere eksterne partnere for at udvikle undervisningen.

I år arbejder vi bl.a. med IT, idræt og matematik.

Du kan se den komplette liste over vores udviklingsprojekter her.

Foreningen Skolens Venner i Roskilde, har indgået et samarbejde med Absalons Skole. Derfor søger vi frivillige skolevenner – forældre, bedsteforældre og andre - kort sagt aktive personer i alle aldre, der vil være en ekstra varm hånd i vores børns skoleliv.

Du skal ikke undervise eller virke som vikar - det klarer lærerne. Skolevenner deltager med støtte og hjælp til eleverne eller med den praktiske gennemførelse af timens aktiviteter.

Du kan læse mere i vores informationsbrev eller på skolensvenner.dk